Fanfarekorps Ons Genoegen Hattem
Muziek is beleven!


Welkom bij 

Fanfarekorps Ons Genoegen Hattem

Muziek is Beleven - Sinds 1899.


 

JUBILEUM | Ons Genoegen 125 jaar!

Fanfarekorps Ons Genoegen Hattem bestaat dit jaar 125 jaar. De vereniging is opgericht op 15 december 1899 en is nog steeds volop in bloei. In 2024 pakken wij daarom uit met een aantal mooie concerten en evenementen.  Lees meer over ons jubileumjaar. Van harte welkom bij onze evenementen!Ons Genoegen 125

TERUGBLIK |  Fotoreportage 2023

In 2023 gaf Ons Genoegen een aantal bijzondere concerten, waaronder 'Shaffy & Brass' op 13 mei, met medewerking van Jos Jansen en Micheline van Hautem en het Zomerconcert met coverband Bad Shoes op 24 juni. Wij hebben 23 foto's voor u geselecteerd die een mooi beeld geven van het jaar 2023.Bekijk de foto's
NIEUW | Succesvolle start Leerorkest Volwassenen!In april 2024 is Fanfarekorps Ons Genoegen gestart met een leerorkest voor volwassen. Onder begeleiding van een ervaren dirigente zijn de enthousiaste deelnemers al een paar weken onderweg op deze muzikale reis. In korte tijd worden de basisprincipes van het gezamenlijk musiceren bijgebracht. Het leerorkest wordt na tien muzieklessen afgesloten met een eigen concert. Meer informatie over het concert volgt binnenkort!

.

VRIENDSCHAP | Blaaskapel reist af naar DünschedeOp zaterdag 27 april heeft de blaaskapel van onze vereniging, De Kleikloeten, een bijzonder feestelijk optreden mogen verzorgen in Dünschede, in het Duitse Sauerland. Het optreden was ter ere van het 150-jarig jubileumfeest van de harmonie in Dünschede. Ons Genoegen onderhoudt al 50 jaar warme vriendschapsbanden met Musikverein "Harmonie" Dünschede 1874 e. V. Herzlichen Glückwunsch, Musikfreunde!


Kijk op onze nieuwspagina voor meer nieuws over Ons Genoegen.

 ONZE VERENIGING Ons Genoegen.

Ons Genoegen bestaat uit diverse onderdelen. Lees over onze orkesten, dirigenten en meer...Ons Verhaal.

Het fanfarekorps is opgericht op 15 december 1899. In 2024 vieren wij ons 125-jarig jubileum.Ons Verenigingsgebouw.

De Triangel is al 25 jaar ons 'muziekhuis' in Hattem. Gevestigd op de grens van wei en bos en goed bereikbaar.Uw Vragen?

Voor vragen, opmerkingen of anderszins kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
 
Instagram